mandag 28. juni 2010

Hvil i fred, Bæppa


Er bare innom for å erkjenne at jeg har falt fullstendig av "blogg-lasset"! Ikke har jeg laget noen nye innlegg, ikke har jeg lest eller kommentert alle de flotte bloggene jeg følger....og aller verst er det at jeg ikke engang har avsluttet min Green Gate Giveaway skikkelig! Grem...!
Årsaken er nok at etter konfirmasjonen i mai ble min stefar (Bæppa som ungene alltid har kalt ham) dramatisk dårligere av sin leukemi. Han hadde sterk livsvilje og tydeligvis et sterkt hjerte ( i tillegg til at han hadde et usedvanlig VARMT hjerte!) og han måtte kjempe lenge før han fikk sovne inn.
Tirsdag 22.juni, tidlig om morgenen, gikk Bæppa ut av tiden. I morgen, tirsdag 29.mai, skal vi følge ham på den siste turen og ha en liten minnestund etterpå. Idag stryker jeg duker og plukker markblomster til å pynte bordene med, og i kveld skal jeg bake gulrotkaken som bæppa likte så godt. :)

Vi prøver å avlaste mamma så mye som mulig. Hun klarer seg bra, men er jo kreftsjuk sjøl og må ikke slite seg ut! Derfor deler vi andre så godt vi kan på gjøremål og det som skal ordnes. Men mamma er med - og er ikke lett å vippe av pinnen. Vi må tvinge henne ned i en stol av og til og true med å tjore henne fast!
Nå skal jeg ut og plukke markblomster. Det likte bæppa så godt!

Hvil i fred, Bæppa!