søndag 5. februar 2012

Så fikk jeg endelig vindusveggen min...

Jeg har lenge drømt om å få laget en liten delevegg i stua som skulle skille tv-kroken fra resten av rommet.
For det første er tv`n (etter min mening..) ikke et veldig pent innslag i stua, og for det andre så er tv-kroken...eller "ruke-roa" som jeg kaller det....ikke alltid like veldressert og ryddig som man gjerne skulle ønske. Dette kommer gjerne av at det er i denne kroken vi "ruker oss til" med diverse flytende og fast føde...mens vi krangler om den beste plassen i sofaen og utkjemper små, barbariske slag i kampen om fjernkontrollen!

Tilbake til deleveggen.... Jeg så for meg en liten, panelert vegg med gamle vinduer i, og skaffet meg to vakre eksemplarer av vindusarten hos antikhandler Jorund på Ringnes Gård her i Løten. I tillegg var jeg så heldig å få en dyktig handyman og snekker til å utføre jobben....siden mine kunnskaper på området er mildt sagt begrenset.

I sommer kom veggen opp, og jeg er SÅ fornøyd med den!! Jeg har forsøkt å ta noen bilder av den med mobilen min, siden kameraet forsvant sammen  med mann og hund for et halvår siden...men det er bare å innse at kvaliteten på bildene ikke er all verden. Det er allikevel bra nok til at dere ser resultatet sånn noenlunde.

Lykkelig er den som har en vindusvegg i stua!
Riktig god søndag alle!

Klem
June