lørdag 20. februar 2010

Comeback

I disse vinterolympiske tider forsøker jeg meg på et realt comeback i Blogglandia etter en periode med "skrivesperre". Livet har litt av hvert å by på for oss alle og blåst og motvind er en del av det..

I enkelte perioder må man bare la blogging være blogging.
Slik har jeg hatt det en periode nå. Det har vært litt turbulent og vanskelig, og harddisken (les: hodet) har vært opptatt med grublerier, problemløsning og annen ekstremsport! :)
Nå har det heldigvis løst seg etterhvert og dagene er stort sett gode. Formen er egentlig upåklagelig også! Jeg trener igjen og kjenner meg ganske sterk både i kropp og sjel nå. Det har definitivt vært en fordel i denne perioden, og man oppdager at man er mye tøffere enn man tror når det virkelig gjelder.

Jeg har fått mange hyggelige hilsner mens jeg har "vært borte", og jeg har tilogmed fått en award av Renate med den nydelige bloggen Renates Kammers ! Jeg var også utrolig heldig før jul og vant ikke mindre enn 8 giveaway-trekninger! Jeg fikk så mange flotte premier i posten, men dessverre er det ikke alle jeg har fått takket skikkelig. Jeg må bare være ærlig og innrømme at det har gått litt i surr for meg på dette området i denne perioden, og beklager det så mye. Derfor vil jeg benytte anledningen til å si TUSEN TAKK TIL ALLE SAMMEN for nydelige gevinster, hyggelige kommentarer og ikke minst awarden! :))

Som den fødte optimist jeg er så drømmer jeg om vår midt i februar. Jeg drømmer om det å kunne ta med meg et av mine vakre Green Gate kaffekrus (som forøvrig er èn av de flotte premiene jeg fikk av Aase i Aases fantastiske verden ) ut på trappa og sitte der og lytte til fuglesangen - mens jeg i all stilhet lar meg underholde av naboenes kamp mot høytrykksspylere og rustne hekkesakser.

Èn liten titt ut gjennom vinduet er imidlertid nok til at man rett og slett må innse at våren er forholdsvis langt unna akkurat nå. Det snør tversover og vinden uler i veggene til tross for at huset ikke er nevneverdig trekkfullt! Det er utvilsomt full vinter enda, men dagene går og våren kommer nærmere.
Jeg har, som mange andre, sikret meg en nydelig liten bukett med fargerike tulipaner for å om mulig erverve en liten snev av vårstemning. I tillegg kom min kjære mann hjem med et knippe vakre, gule roser i går, så nå er det bare å nyte blomstene og livet - innendørs!

GOD HELG ALLE SAMMEN!

7 kommentarer:

Torilpia sa...

Å så koselig å "se" deg igjen :o)

Høres ut som om du har gode dager nå .. herlig :o)

Litt vårstemning må man jo lage seg til tross for masse snø og kalde dager. Har selv investert i litt vårstemning nå .. :o)

Du får ha en kjempefin lørdagskveld .. her går det i Kaptein Sabeltann akkurat nå .. men regner med jeg svipper innom OL etter at minstejenta er i seng.

Stor klem fra meg!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann....
ja det går opp og ned for oss alle....og innimellom veldig svingete....
håper du har en fin kveld..
klemmer iveie:)

sylvia sa...

hei June,
å så flott å ha deg tilbake,nå ble jeg såå glad.ja det er full vinter her å,låser sterk kuling her å,
nå må det være slutt på snø,vil ha vår.
ønsker deg en hyggelig helg,så tastes vi snart igjen,
klem fra sylvia

Anonym sa...

Hei June :)

Så koselig at du er tilbake igjen, har savnet deg:) Ja det går opp og ned her i livet, når mot gangen kommer så tar den gjerne litt energi fra oss og det er ting vi ikke får gjort. Må bare ta den tid enn trenger på å komme seg. Godt at du er tilbake og at det går bedre.
Ønsker deg en god helg, kos deg :)

Klem Anita

Kari sa...

Hei! Så godt å ha deg tilbake igjen, jeg tenkte faktisk på deg tidligere i dag, og lurte på om alt var bra med deg. Det begynner jo å bli en stund siden sist. Nå vet jo ikke jeg hva som har plaget deg, og det er jo på ingen måte min sak, men det gleder meg å høre at alt er bra nå:)
Så herlig med både roser og tulipaner. Det gir virkelig vårstemning å ha friske blomster i hus. Jeg lengter også sånn etter våren. Når dagslyset strømmer inn gjennom vinduet, så klarer jeg neeesten å lure meg å lure meg selv til å tro at det er vår. Men snøen på hustakene utenfor vitner jo om noe helt annet.

Nei, vi får bare være tålmodige, våren kommer når den kommer.
Håper du får en fortsatt fin helg!
Klem fra Kari

Mitt hvite hus sa...

Hei June..Så utrolig hyggelig å ha deg til bake... har tenkt mye på deg...håper alt er okei.. og vi lengter alle til våren.. vinteren holder seg fast her også.. i dag snør det..

klem Kerstin

Sylke sa...

Så godt å høre at det går bra med deg!

Det kan være godt å ta en pause fra data og blogging. Og så er det hyggelig å komme tilbake igjen... Ønsker deg en god søndag!