søndag 28. februar 2010

Den årlige lommetørklefesten

Den måtte jo komme før eller senere: den årlige lommetørklefesten... med feber, hodepine og en ikke ubetydelig mengde av det man trenger papirlommetørkler til!
Her er det far i huset som ikke uventet har vært hardest rammet foreløpig - iallefall hvis man skal legge vekt på hans egne vurderinger og evnen til å fungere. Som kjent er det ingen som blir så sjuk som far! :)
Men rett skal være rett: far har vært skikkelig sjaber noen dager, men er heldigvis på bedringens vei. Undertegnede derimot, er i startfasen....og er i skrivende stund en liten smule preget av selvmedlidenhet!
MEN: man har da evnen til å kose seg allikevel, og da er godt lesestoff rett og slett nødvendig!
Lev Landlig, Vakre Hjem & Interiør, Lantliv osv... er nesten like viktig som Ibux`n, Imsdalsvannet og de evinnelige papirlommetørklene!


Så nå sendes stafettpinnen videre til far...nå er det han som må fungere som sjukepleier, stuepike, kokk og servitør noen dager....
...og jeg sier som far sa for et par dager siden: det er såpass godt med litt ekstra forpleining at det kan godt hende at bedring lar vente på seg! :)

Det er dessuten veldig godt å ha en tålmodig, firbeint liten fyr til å trøste seg litt. Tolv år gamle Tassen er alltid på plass oppå pleddet og klar til å fungere som fotvarmer og koseklump...

10 kommentarer:

sylvia sa...

masse god bedring til dere begge,noe herk å få dette her.
men ser ut som du får til å kose deg skikkelig mellom lommetørklær..h hi..
klem fra sylvia

Liv Hege sa...

Ja, masse god bedring, sier jeg også! Godt at du har noen som tar seg av deg, når basillene har fått innpass i kroppen... Varm klem til deg!

Miss Mette sa...

Hei June…
Huff, kjedelig når man er syk da! Håper du får godt stell, og så koselig med pus da ♥ herlig når dem er så kosete av seg :o) Så fine bilder og så koselig du har det hjemme hos deg. Nydelige bilder av kjøkkenet ditt i det forrige innlegget. Mange herlige detaljer… Ønsker deg god bedring og en fin kveld. Klem fra Mette

merethe sa...

God bedring til deg!! :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Da må jeg bare ønske deg god bedring...og slapp av:)
eddaKlemmer

Bossa sa...

Usjameg, eller kanskje usjadere. Håper dere snart blir friske og raske igjen.
Masse bli friske-klemmer til dere. :O)

Laila sa...

God bedring June og håper du kommer deg fort .

Huset på toppen sa...

Huff, så utrolig kjedelig når man blir syk,ønsker deg god bedring:)
takk for hislen hos meg,vesken kan jeg lage i rødt med prikker og prisen er kr.350.- med porto! Hvis du vil ha en veske, lager jeg den gjerne! Sende meg en mail:lindagam@online.no
Vi blogges!
Klem Linda

Mitt hvite hus sa...

Uff da... ikke kjekt å bli syk... Masse god bedring til dere begge to...

klemmer Kerstin

June sa...

Takk for all omsorg!!
Ingen fare! Dette er forbigående og bagatellmessig!

Klem June