mandag 1. mars 2010

VINTERPRAKT


Jeg har "surfet rund" i Blogglandia i flere timer idag, og har storkost meg med mange flotte innlegg. Noe av det som imponerer mest er alle de vakre bildene som er lagt ut på de forskjellige bloggene. Her i Blogglandia finnes det tydeligvis mange dyktige amatørfotografer!! :)

Inspirert av dette tar jeg sjansen på et aldri så lite "oppsamlingsheat" av mine egne vinterbilder. Håper de kan være til glede for noen av dere!


6 kommentarer:

Violetta sa...

Hyggelig at du blir med på feiringa mi, og takk for at du har lagt deg som følger! :)

Så vakre vinterbilder! Jeg lever i troen på at et perfekt kamera hadde gjort meg til en topp fotograf også, men det må gjerne mer til enn det ;-) He-he... måtte le da jeg leste 10 gode grunner til å ha katt. Så typisk! Pusen din er forresten ganske lik Lucky-pus som vi fikk beholde i tre uker. Nå leter vi bare etter en ny. Jeg kommer garantert tilbake til deg, liker meg her :)

Sylke sa...

Mange fine vinterbilder du har tatt! Koselig å høre fra deg igjen!

Ønsker deg en god uke, klem fra meg!

sylvia sa...

hei June.
nydelige vinter bilder fra deg,ja kan ike si annet enn at det er vakre bilder i blogg land,å du er en av dem som gir oss glede med dine bilder.
så godt å høre at du har det bra.
veldig opp og ned hos oss om dagen,men vi gjør så godt vi kan.å han vet det går over snart.
du..her har det dryppet fra taket om dagen å snøen synket bitte litt,men langt igjen,men vi er på rett vei
ønsker deg en fin kveld,
klem fra sylvia

Kari sa...

Dette var virkelig vakre vinterbilder! Vinteren er jo utrolig vakker, og det har du fått til å fange opp. Jeg lengter etter våren, men når jeg ser bildene dine så tenker jeg at vinteren, den er jo ikke så ille allikevel :)
Ha en kjempefin uke!
Klem :)

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei:) Ja det er jeg veldig enig med deg i, mange flinke fotografer.Du viser jo mange flotte bilder du også,vakre vinterbilder..
Ønsker deg en fin uke:)

Torilpia sa...

Kjempefine bilder June!

Håper du har blitt frisk og rask igjen!

Klem!