onsdag 10. mars 2010

KOSETUR

Vi har vært på kosetur til Lillehammer idag, og da ble det tid til en liten sving innom en interiørbutikk eller to...eller tre. :)
Det var imidlertid ikke så mye som ble med hjem fra disse butikkene - og det var slett ikke meningen heller - men litt småtteri ble det da.


Blant annet et par koselige, vårlige krus og matchende servietter. (Fra Åhlèns)De har fått plass på "grynhylla" sammen med Green Gate-krusene mine siden jeg syns de passet fint sammen med dem.

Vi spiste deilig kyllingsandwich med pesto, drakk nypresset juice og avsluttet med en riktig god kaffe latte...før vi satte nesa hjemover. Været er helt nydelig idag, så kjøreturen hjem langs Mjøsa var en fryd! 


Til alt overmål lå nyeste nummer av Vakre Hjem & Interiør og ventet på meg i postkassa da jeg kom hjem. Kan det bli bedre??


Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

6 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hørtes absolutt ut som en perfekt dag:)
kos deg med vakre hjem...må vente til det kommer i butikkhyllen:)
eddaKlemmer

Huset på toppen sa...

Høres herlig ut som du har hatt en flott dag, kos deg med Vakre hjem, flott forside denne gang:)
Klem Linda

Elin sa...

Hei! Her var det hyggelig å titte innom. Masse fint. Høres ut som om du virkelig har hadt en helt topp dag.

Miss Mette sa...

Hei June
Hørtes ut som en kjempeflott dag du har hatt! Og de koppene fra Åhlèns var bare aldeles nydelig ♥ de kunne jeg godt ønske meg ja… HERLIGE bilder av Tassen i noen innlegg lengre ned også… Ellers mange flott bilder du viser på siden din… Håper du har det bare bra, klem fra Mette

GroLinda sa...

Heisan ;o)
Høres ut som en fin kosetur dere har hatt! Deilig når man kan gjøre sånt ;o)
Det ligger en Award til deg inne hos meg.
Ha en flott helg min venn.
Klem fra Gro :o)

Violetta sa...

Søte koselige krus! De ser jo ut som ekte GreenGate disse. Og om ikke det er no mål, så passet de veldig godt sammen! :) Vil bare si at konkurransen min avsluttes neste helg...utålmodig! :)