torsdag 1. april 2010

EN LITT TRIST START PÅ PÅSKEN

Forrige uke fulgte jeg min kjære mamma til sjukhuset for å ta MR. Det var oppdaget noe som måtte undersøkes nærmere i forbindelse med en vanlig røntgenundersøkelse av ryggen hennes.
For to dager siden kom resultatet, og det var dessverre ikke spesielt oppløftende. Hun har kreft i skjelettet.

Over påske settes behandlingen i gang, og legene er optimistiske og mener at kreften er oppdaget på et ganske tidlig stadium.
Mamma er ei tøff dame som har vært i hardt vær før - på mange måter - og hun er ved godt mot og klar for å kjempe.

Siden samboeren hennes, stefaren min, har vært kreftsjuk i et par år nå, vil dette selvfølgelig by på en del praktiske problemer i tillegg til de plager sjukdommen og behandlingen vil medføre for henne, så hun står overfor store utfordringer. Men hun står ikke alene! Vi er mange som er fryktelig glad i henne og som vil hjelpe og støtte henne i en slik ekstrem situasjon.

Det ble en trist start på påsken, men mamma er en sann fighter og har større pågangsmot enn de fleste!...eller som hun pleier å si sjøl: man får ikke tyngre bør enn man kan bære...

LYKKE TIL MAMMA!


10 kommentarer:

Liv Hege sa...

Oversender gode tanker og god energi... Skjønner at denne påsken gir mye rom til ettertanke... men du, så godt at der står sammen. Dere er nok en sterk familie... Påskeklemmer fra meg... som tenker på dere i denne tiden.

Violetta sa...

Det var leit å lese June, og jeg skjønner veldig godt at påskehøytiden får en annen smak i år. Det er vel en grunn til at legen uttaler seg slik han gjør da. Prognosen høres god ut i mine ører, men det er klart...når det gjelder nærmeste familie bekymrer man seg uansett. Ønsker deg en god påske likevel jeg, og håper dere finner styrke hos hverandre i tiden som kommer. Stor klem fra meg

RoseSommer sa...

Huff, det var triste nyheter for deg. Godt helsevesenet har gjort store fremskritt de siste 30 årene. Så det går nok bra, men litt av en sjau for å nå dit. Vi tenker på deg og dine.

salige lavendel sa...

Hei, jeg ville inn og titte her og samtidig si velkommen som følger hos meg! Men så trist å lese om din mamma!!! Håper behandlingen går godt for henne. Det er god medisin å få positiv støtte fra familie og venner i allefall, så dere får supplere så godt dere kan i tiden som kommer. Masse lykke til!

Sylke sa...

Selv om det er en tung beskjed å få, så er det godt at din mor er en fighter - og at hun ikke står alene. Lykke til med kampen mot sykdommen!

Klem fra meg!

Solgården Cafe, Butik sa...

Hej =)

Vilket härlig badrum du verkar ha. Vi håller själva på att renovera vårat så det är så kul att få lite inspiration.

ha en trevlig påskhelg!

KRAM KRAM!!

KATE ♥ sa...

Jeg heier på dere !
Sender mine beste ønsker om et godt resultat.
Klem

Miss Mette sa...

Hei June
Det var leit å lese om din mamma. Det en tung beskjed å få!
Bra hun er en sterk dame og har deg og familien rundt seg,
det hjelper mye :) Sender varme tanker og håper alt går bare bra.
Klem fra Mette

Mira sa...

Så leit, men godt at det blei oppdaga tidlig.

Tenker på dere.
Klem fra Mira.

Monica sa...

Hei June!
Takk for en kjempekoselig kommentar i bloggen min! :)
Ikke noe hyggelig lesning det her, jeg vet akkurat hvordan du har det nå...:(
Veldig leit å lese! Håper hun får god effekt av behandlingen, og at den ikke blir for tøff!
Ta godt vare på henne nå - det trenger hun, og la andre ta godt vare på deg også - for det trenger du!
God klem