onsdag 26. september 2012

Om små "hverdagsøyeblikk"....

Hverdagen kan være litt traust og til tider kjedelig, men det er jo allikevel alle disse "hverdagene" vi har aller flest av i løpet av livet. Derfor er det viktig å SE alt det vakre og fine rundt oss. Det som alltid ER det, men som vi liksom ikke helt tar inn over oss eller gidder å legge merke til - simpelthen fordi det er så hverdagslig.
Jeg prøver å SE på omgivelsene når jeg ferdes ute - enten jeg går, sykler eller kjører.
I bilen bør man jo fortrinnsvis ha fokus på vegbanen og trafikken, men man kan allikevel fange opp små "hverdagsøyeblikk" i løpet av en kjøretur.

Jeg er stadig ute på tur, og siden jeg akkurat har flyttet er det jo litt spennende med nye omgivelser og nytt terreng å ferdes i. Jeg har ikke annet enn mobilkameraet mitt for tida, men det duger greit.
Sist jeg var ute tok jeg dette høstmotivet fra ei bru jeg passerer langs gangstien her. Veldig hverdagslig....og ganske vakkert syns jeg!Det neste bildet er "gammelt" og publisert her på bloggen tidligere, men siden det gir meg "den gode høstfølelsen" - så syns jeg det gjerne kan publiseres på nytt.
Også var det denne karen her da: Tassen!
Han har funnet seg godt til rette i nye omgivelser til tross for sin modne alder (14 år) og lett smånevrotiske personlighet. Han koste seg i sofaen mens jeg gikk tur....og sov likesågodt videre selv om jeg foreviget ham i drømmeland. Av og til sitter han i solskinnet under ei lita gran rett utafor inngangen her og speider utover. Kanskje er det DER og DA han opplever sine "hverdagsøyeblikk"? Hvem vet? Hihi...Er DU flink til å finne slike små hverdagsøyeblikk?

Ha en god onsdag!

June3 kommentarer:

sylvia sa...

Hei.
Så nydelige bilder av en vakker høst dag. Katten er jo bare skjønn,
Ja det er viktig å finne små fine hverdags øyeblikk,
Det er jo flest hverdager,
Ønsker deg en fin kveld,
Klem fra sylvia

Fru R. sa...

Flotte bilder. Vet at jeg kan bli bedre til å nyte hverdagens øyeblikker. Tror mange av oss(vet) stresser for mye og registerer slett ikke. Viktig å være til stede i nuet og la tankene flyte, jeg er der nå hvor jeg har bestemt meg for å nyte mer. Jeg var på noen foredrag i går som og vekket meg litt.
En bok jeg skal kjøpe: VARFÖR MÅR VI SÅ DÅLIGT NÄR VI HAR DET SÅ BRA?
Vi har det jo så godt i dette landet og likevel klager vi. Og som du sier, ta en titt rundt, så finner en garantert fine hverdags øyeblikk.
For en herlig katt...virkelig lagt seg til rette..hehe.
Klem

Laila sa...

Håper det er bra med deg, og jeg ønsker deg en riktig god jul
Klem Laila