torsdag 3. mars 2011

I DET BLÅ/HVITE HJØRNET

Jeg suldrer litt rundt i det blå/hvite hjørnet for tida, og her er noen favoritter:
Tenk å kunne skifte ut mørke og faktisk ganske upraktiske skiferfliser (man ser det minste støvfnugg på dem!!) i entrèen med disse nydelige blå/hvite fra Historiske Fliser ..... og sjekk den døra!
Denne nostalgiske kjøpmannsdisken fra Home&Cottage skulle man nok alltids klart å rydde plass til. Ser ikke bort ifra at man nok skulle klart å fylle opp alle skuffene også....med duppeditter og dingsebomser og små skatter! (jegermannen kaller det ROT!!)I boden... (bak hagemøbler, sykler, gressklipper og en mengde skrot som på mystisk vis har kommet dit i løpet av vinteren...!.. helt innerst...bakerts...sammen med den besværlige kommoden)
...står ei gammal, fin seng...ganske lik den på bildet her.
Den burde selvfølgelig ikke stå i boden! Den burde tas fram i dagslys, males hvit...og få selskap av blå/hvite tekstiler !
Bildet har jeg forøvrig lånt av Stine med den flotte bloggen
Vintage Chic . Titt inn til henne!
Til slutt et par bilder av blå/hvite nyheter fra GreenGate.
Disse står på ønskelista!


Ha en strålende blå/hvit onsdag!
Klem fra June


12 kommentarer:

sylvia sa...

hei,
så nydelige bilder du viser oss,
å det fra GG er vare så vakkert, har sett på det ja..mmm.
ønsker deg en nydelig kveld,
klem fra sylvia

Evelyn sa...

Mange flotte bilde her... det servicet er kjempe fint.. har titta litt på det jeg også, men har ikke helt den stilen så det blir vell bare å se på.. men så det var kommet inn mye annet fint fra GG som jeg har lyst på.. så jeg får se.

Ha en flott kveld :)

Hverdagslivet sa...

Lys blå er en idyllisk og romantisk farge. Jeg liker det veldig godt, men det er så lite praktisk med for mye lyst hos meg da jeg har hunder og katter som setter potene fra seg over alt.. men drømme, DET har jeg også lov til! Elsker forresten den nye serien til Green Gate i blå, helt nyyydelig!
Klem Anne Karin

Landcharm sa...

Hei du! Mye fint til ønskelista her ja. Du får nok bare få frem senga di. Ha en fortsatt fin kveld.

Karl Halvorsen sa...

Her var det mye vakkert for øyet ja, June. Kan vel si jeg liker deg i "Water og i det blå/hvite hjørnet jeg. :)

Jegermenn skal en ikke høre på, de har bare en ting for øye de...:), trenger jeg si mer?Det er vel med duppedingser som alt annet, det beror på øye som ser. Han skulle ha vært å sett i mine boder, kasser og oppbevarings plasser. Der er det godt og rikt utvalg av rot/nyttige ting. Alt etter hvem som ser..

Hei så lenge, vi sees.

sigrid sa...

Så masse flott!
Ja, dei koppane frå GG er berre SÅ fine!

god helg :-)

Balke gård sa...

Å ja, blått er blitt min farge også!! SÅ nydelig! De flisene skal jeg ha på kontoret eller i glassverandaen....Men Nils vet det ikke ennå;-)
Så sprek ei dame du er, vi kjørte til LLys, vi;-)
Hver gang jeg lager fisk, åpner jeg døra og håper du kjenner lukta;-) Ikke så morsomt å lage fisk her hjemme når alle andre i familien sier i kor: Fisk er fisk, og kjøtt er mat:-)) Kom gjerne innom igjen. Ha en flott helg, vi drar nok uansett vær, badeland venter;-) Klem

Nostalgia sa...

Masse fint i blått og hvitt. Er selv veldig svak for de historiske flisene :-)

Ønsker deg en fiiin kveld !
Klem, Nostalgia

Karl Halvorsen sa...

Hei June, du spurte om Nasjonaldagen i Bulgaria, det har jeg snakket med en "ekspert" om hun ville forklare litt. Hun lovet det, så du kan jo følge litt med fremover i helga. Hun tar det nok når helgefreden har senket seg etter hvert.

Det begynner den vel å gjøre til deg også, så ha ei fin helg!

GroLinda sa...

Ja, blått og hvitt er nydelig. Det var mye av det i "gamle dager". Husker mormor hadde mye av det. Skjønner godt at du falt for flisene og den døra... Lekkert!! Ser så rent og ordentlig ut.
Ønsker deg og dine en riktig god helg.
Klem fra Gro :o)

Miss Mette sa...

Hei June
En liten stund siden jeg var innom deg, og har nå sittet og blad meg nedover bloggen din… Masse inspirasjon her… Fantastisk nydelig bilde tatt av din svigerinne ღ og skjønne lille Frøya… Det er bare så fantastisk herlig med dyr rundt seg :) selv om man må tidlig opp og ut i all slags vær og vind :) Jeg elsker den nye blå serien til Green Gate, så sommerlig og herlig… Flott skuvseng, og kommode også – og deilig å drømme seg litt bort :) Håper du har det bare fint… her hos meg går det litt opp og litt ned, med gleder meg over at vi går mot lysere og varmere tider… Ha en fortsatt fin helg, klem fra Mette

June sa...

Takk for alle hyggelige kommentarer! :)
Jeg har fått beskjed om at det er vanskelig å få lagt inn kommentarer her, og vet ikke riktig årsaken til det. Men tips og råd mottas med takk! Send gjerne mail til junla@live.no

Klem
June